tisdag 8 augusti 2017

Alltings början

Hur känns det? Hur var det att se din man hålla honom första gången? Hur kändes det att möta hans blick?

De frågorna ställde min vän till mig,  dagen efter att mitt livs dröm äntligen blivit sann. 

Mitt svar var, helt spontant och från hjärtat: "Kära vän, fanns det ord till det skulle alla världens sånger redan vara skrivna."

Jag har alltid varit en kvinna av ord men nu har de flytt mig. Allt jag kan säga är att det har överträffat allt jag tänkt drömt längtat fantiserat velat och önskat. 

Han är här nu. Ingenting är sig likt och allt är som det ska. 

Vi stannar där för nu. Mitt livs kärlek ligger och smackar nosar myser och andas i min famn. 

Framme. Hemma. 

9 kommentarer:

 1. Åh, grattis!! Jag blir alldeles rörd och så otroligt glad för er skull ❤ kramar till hela familjen!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Åh stort stort Grattis! ❤ Kan inte föreställa mig eran lycka.

  SvaraRadera
 4. Visst är det så, det finns inget i världen som kan förbereda en på känslostormen! Stort grattis, bara njut <3 /Ivf-knyttet

  SvaraRadera
 5. Det har varit så fint och givande att få följa er resa som lyckligt nog tagit er ända hit nu, hem, dit till det ni längtade och önskade. Min egen BF var beräknad 28e juli, så hela tiden har jag följt dig precis hack i häl och kunnat känna igen mig, och få ord på känslor som låg så nära det jag själv upplevde. Så stort tack för detta!!

  Vår fantastiska dotter föddes för några veckor sedan nu och minnena av barnlösheten börjar för min del sakta blekna och kännas allt mer fjärran. Men fortfarande klickar jag då och då på ttc- och ivf-bloggar, för att liksom nypa mig i armen och inse att det där ledsamma, hopplösa liksom ligger bakom mig nu!

  All lycka till dig och hela din familj!
  //Cavval

  SvaraRadera
 6. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig glad i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 VIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

  SvaraRadera